OOGMAKE-UP

Permanente oogmake-up

Hoe wordt permanente oogmake-up uitgevoerd?

Tijdens de afspraak met de specialiste wordt de vorm van eyeliners aangebracht, met het geselecteerde kleurpigment. Gecertificeerde pigmenten voor permanente make-up, veroorzaken geen allergieën en bevatten geen giftige toevoegingen. Moderne anesthetica verlichten het onprettige gevoel en helpt de zwelling te verminderen na de behandeling.
Goed uitgevoerd
e permanente oogmake-up maakt het mogelijk om de vorm van de ogen aan te passen, te behouden, het benadrukt de natuurlijke schoonheid en creëert een beeld van een mooie en goed verzorgde indruk. Het pigment wordt onder de huid geïnjecteerd, dat blijft altijd netjes en perfect zitten en het is niet beïnvloedbaar meer door het weer, zwembad of sauna. Correctie is verplicht en wordt binnen 4-6 weken na de behandeling uitgevoerd om de gewenste resultaten te bereiken. Op tijd opgefriste permanente make-up zorgt ervoor dat de ogen een mooie vorm behouden, de make-up helder van kleur blijft en u houdt er jaren plezier van.

Voorbeeld-ogen

Technieken permanente make-up oogleden:

1.Wimperlijn: bijna onmerkbaar in uiterlijk, maar creëert een heldere, expressieve blik zonder het gebruik van cosmetica. Verhoogt de dikte van de wimpers.

2.Eyeliners: kunnen uit verschillende kleuren en vormen bestaan. Bijvoorbeeld klassiek, glamour of advanced. Het vervangt met succes de dagelijkse make-up. De kleur wordt geselecteerd door het mengen van een paar pigmenten, de gemaakte kleur zal perfect passen bij uw ogen. Het is een van de meest populaire behandelingen van permanente make-up van de ogen.

3.Effect van zacht potlood of schaduw: is minder helder dan eyeliners, is niet zo opvallend en is goed te combineren met uw eigen make-up.

4.Zachte schaduw van het onderste ooglid: dit maskeert effectief de blauwe kringen en wallen en camoufleert tekenen van vermoeidheid.

 

Wanneer u geen gebruik meer hoeft te maken van make-up, kan dit tijd besparen, het vertraagt ​​veroudering van de huid en verbetert de conditie van de huid. Gezien de kosten van permanente make-up kost, kunnen we concluderen dat dit een succesvolle en lange termijn investering is voor uw uiterlijk.


Het toepassen van permanente make-up wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving door middel van een crème. De naald in de huid brengt het pigment in de opperhuid tot een diepte van 0,1-0,2 mm. De eerste keer na de behandeling zal de kleur te opvallend lijken, maar wanneer het is genezen, verkrijgt u de natuurlijke uitstraling. Na een bezoek aan de salon is het aanbevolen om het advies van de specialiste te volgen: niet in de zon, geen sauna en geen make-up de eerste 4-6 dagen.