LIPPEN

Permanente make-up lippen

Tijdens de eerste afspraak in de studiotekent de specialiste de vorm van de lippen, wordt de kleur van uw keuze bepaald en wordt er uitleg gegeven over de mogelijke technieken van permanente make-up van de lippen.

Hoe wordt permanente make-up van de lippen uitgevoerd?

De belangrijkste doelstelling van de specialiste is om een ​​mooie, goed verzorgde uitstraling zonder make-up te creëren. Bovendien is permanente make-up geschikt om de onvolkomenheden (littekens, donkere vlekken) te verbergen, de vorm van de lippen en zelfs de gezichtsuitdrukking te veranderen. Het kleurpigment wordt onder de huid geïnjecteerd. Na verloop van tijd verliest het de kleurintensiteit door de vernieuwing van de huidcellen en verschijnt de zachte kleur die u hebt uitgekozen. Hoe lang de permanente make-up van de lippen mooi blijft is afhankelijk van het individuele immuunsysteem.

Voorbeeld-lippen

Mogelijkheden permanente make-up lippen:

1.Contour gedeeltelijk gevulde lippen: maakt het visueel vergroten van de lippen mogelijk, geeft meer volume en geeft een strakke, maar natuurlijke lippengrens.

2.Aquarel techniek van permanente make-up lippen: zonder het gebruik van de contouren maakt het de lippen helderder van kleur, waardoor het er heel natuurlijk uitziet. De subtiele kleur creëert een frisse, gezonde look.

3.Anti-age effect boven de bovenlip: er wordt een lichte kleur gebruikt (“volume lippen”). Het verbergt rimpels en het resultaat is dat u er jaren jonger uitziet. Deze techniek is met het blote oog bijna onzichtbaar.

 

De tint van de lipmake-up wordt gekozen door het combineren van verschillende pigmenten. Hiermee kunt u een natuurlijke, zachte toon krijgen. Na het selecteren van de vorm, techniek en kleur, schetst de specialiste de lippen, zodat u uw “nieuwe vorm van lippen uitproberen” kunt. Een gemiddelde permanente lipmake-up behandeling duurt ongeveer 2-2,5 uur. Om het ongemak en het onprettige gevoel te voorkomen, wordt er op de lippen een verdovende crème aangebracht. De gevolgen van de behandeling (zwelling, roodheid en schilferige korstjes) zijn normaal. Om de genezing te versnellen, krijgt u een zalf van uw specialiste. U mag na de behandeling niet zonnebaden, geen bezoek aan het zwembad en sauna brengen en u moet cosmetica vermijden. De zwelling zal na een paar dagen verdwijnen.

 

Dagelijks gebruik van make-up droogt de huid uit, verstopt de poriën en provoceert de vorming van rimpels. Minimaal onderhoud en enkel huidhydratatie, dat is alles wat u nodig hebt om er met permanente make-up perfect uit te zien.
Bel naar onze salon en ik vind voor u een passende tijd voor een afspraak.