WENKBRAUWEN

Permanente make-up wenkbrauwen

De belangrijkste fasen van de behandelingen:

Alvorens de behandeling is het belangrijk om de vorm en de kleur van de wenkbrauwen te kiezen. En pas daarna kunt u met permanente make-up beginnen. De vorm van de wenkbrauwen is cruciaal voor het creëren van een harmonieuze natuurlijke look. Het kan volledig het gezicht veranderen en het jonger en expressief maken.
Van tevoren tekent de specialiste de vorm, zodat u uw nieuwe wenkbrauwen kunt beoordelen en “uitproberen” en zij de toekomstige werkzaamheden in kan schatten.

Na het tekenen van de vormen wordt een verdovende crème aangebracht (15-20 minuten). • De kleur van het haar, ogen en huidskleur zijn bepalend voor de keuze van de pigmentkleur.

Het aanbrengen van het pigment gebeurt in de studio, Oxana werkt met professioneel apparatuur. Dit zorgt ervoor dat er een minimale zwelling en korsten komen en de behandeling vrijwel pijnloos blijft.

Voorbeeld-wenkbr

Toepassingstechnieken van permanente make-up wenkbrauwen:

Poederwenkbrauwen: zien er uit alsof er een zachte potlood is gebruikt. Het lijkt heel natuurlijk en is de meest populaire keuze van permanente make-up van wenkbrauwen in de studio. De werkwijze is geschikt voor elke vorm en kleur van de wenkbrauwen, behalve in zeer zeldzame gevallen, wanneer de haartjes zijn gebroken of ontbreken.

Haartjes: subtiele, kleine details geven dichtheid aan de wenkbrauwen en een verzorgde uitstraling. Deze techniek benadrukt de natuurlijke vorm.

Fluffie: combineert de twee bovenstaande methodes, corrigeert de eventuele onvolkomenheden, herstelt de structuur en oorspronkelijke of gewenste vorm van de wenkbrauwen. Het is een optimale, maar ook de meest moeilijke optie van permanente make-up. Gemiddeld duurt een behandeling 2 uur (afhankelijk van het pigment en de toepassingstechniek). Een correctie duurt ongeveer 60 minuten.

 

Na de behandeling zullen, binnen 4-7 dagen, uw wenkbrauwen er donkerder van kleur uitzien dan de gewenste kleur, maar maakt u zich geen zorgen, want dit is tijdelijk. Na een tijdje komt een korstje, die na een paar dagen weg gaat. Voor een betere genezing en verdeling van het pigment, is het niet aan te raden om de korstjes eraf te halen. Net na de behandeling en tijdens het genezingsproces (ongeveer 1-2 weken) is het noodzakelijk om het zonnen te vermijden, dus ook een bezoek aan een zonnebank. Het is ook noodzakelijk om de huid tegen chloor en zout water te beschermen. De sauna en het gebruik van cosmetica kunnen ook beter vermeden worden.
Een corrigerende permanente make-up behandeling, waarbij de puntjes op de i worden gezet, is na een eerste behandeling altijd noodzakelijk om het juiste resultaat te behalen. Correctie wordt pas 4-6 weken na de eerste behandeling uitgevoerd.
Meldt u aan voor permanente make-up wenkbrauwen
en maak uw leven makkelijker.